CCconsult

CCconsult

0 Open Positions

About Business Network

Ik ben een zelstandig recruiter die als HR business partner mijn klanten ondersteunt in hun search for excellence.

Voor één van mijn klanten zijn we op zoek naar een gemotiveerde hydraulic service engineer voor verdere ondersteuning van de hydraulische afdeling.    Je werkt in het bedrijf en werkt ter plaatse bij klanten, dit in een 50/50 verhouding.

We zoeken een bachelor EM, M of gelijkwaardig door relevante ervaring.   In het bezit van een VCA-attest/certificaat.

Wat algemene kennis betreft kijken we uit naar iemand die perfect Nederlandstalig is, vlot Engelstalig en over goede noties van het Frans beschikt. het is de bedoeling dat je projecten gaat bespreken met klanten, dat je offertes kan uitwerken, voorbereidend werk doet (oa onderdelen bestellen, controles mee uitvoeren…).

Technisch verwachten we iemand die servicewerkzaamheden uitvoert bij klanten.  Hiervoor wordt een servicewagen ter beschikking gesteld.  Je beschikt over technische kennis vooral hydrauliek is belangrijk.   Schema’s maken en lezen, opstarten van systemen en problemsolving in het algemeen is jou niet vreemd.   Je kan complete hydraulische systemen/agregaten aansluiten en in bedrijfstellen.  Technische dossiers opstellen hoort ook tot je takenpakket.

Voor deze job kijk ik uit naar een stressbestendige persoon, een teamplayer die ook zelfstandig kan werken en beslissingen kan nemen.

Voldoe je aan dit profiel stuur dan snel je CV met jouw motivering voor deze job naar christel.vandessel@outlook.com    Ref : HSE WPG

Weerhouden kandidaten worden gecontacteerd voor een verkennend gesprek.

Company Information

november 4, 2021
Contact Business Network
[contact-form-7 id="1803" title="Contact Form"]

Vacature Promotie

Introductie-aanbod

-50%

OP ALLE PROMO-PAKKETTEN

gebruik de code