Greystone Recruitment

Greystone Recruitment

https://greystonerecruitment.be 033 04 86 00 info@greystonerecruitment.be
0 Open Positions

About Business Network

Greystone Recruitment

Over ons

__________

Omdat wij heel veel te vertellen hebben over rekrutering én kunnen uitpakken met mooie klantenreferenties, stellen we ons graag even voor. Kort en krachtig. Ready?

Greystone, nice to meet you! Recruitment kantoor in Antwerpen, Brussel en Gent. Sterk in werving & selectie. Gefascineerd door project staffing. Expert in nichemarkten zoals de bouw, engineering, accountancy en finance. 100% op maat van de klant, 200% passie voor elke kandidaat. Gericht op actie en resultaat met een heerlijk eerlijk ambitieus team. We fuel your ambition!

De A van “Aangename kennismaking!” en van een reeks A-typische kernwoorden die het DNA van Greystone definiëren.

 

1

Antwerpen

__________

De founders van Greystone hebben hun eerste vlag gepland in hartje Antwerpen en dat is geen toeval. Hier bruist het van ondernemerschap en innovatie. Met de haven als ankerpunt, zitten we aan de bron van technologische evolutie.

Al jaren bouwen we aan ons netwerk in Antwerpen. Wij kennen de ins en outs van elk bedrijf in onze regio. Iedere grote speler kent onze naam en daar zijn we fier op.

Gelegen op de Frankrijklei zijn we vlot bereikbaar voor onze klanten en liggen we op een boogschuit van het levendige stadscentrum.

Zot van A? Absoluut, maar wij hebben ook satellietkantoren in Brussel en Gent. Daarnaast kijken we ook uit om nieuwe vestigingen te openen in het buitenland.

2

Acceleratie

__________

Van een ambitieuze start-up naar een pittige scale-up. De groeicurve van Greystone blijft pieken en zo hebben we het graag! Door onze resultaatgerichte aanpak groeien we ieder jaar met 30 % in een hyperconcurrentiële markt.

Ons team groeide op enkele jaren tijd van 2 naar meer dan 35 medewerkers. We zijn dus op de goede weg om het grootste recruitmentkantoor van België te worden.

Voor elke nieuwe markt die we aanboren, boeken we in de eerste drie maanden al deals. Dat komt doordat we inzetten op niches waar een grote vraag naar sterke profielen is.

We schakelen snel maar doordacht. Investeren is het codewoord. Niet alleen in middelen en methodes, maar vooral in mensen. We zijn gul met kansen en beloningen.

3

A-kern

__________

Greystone kan rekenen op een sterk peloton dat samen met jou door de wondere wereld van rekrutering fietst. Van starters tot managers, we werken altijd als een team. Werving en selectie is een ploegsport. Onze beste resultaten halen we samen.

Wie talent heeft, krijgt bij Greystone dé kans om zich volledig te ontplooien. We investeren dan ook veel in opleiding, coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Onze toppers leggen we goed in de watten. Wie presteert, wordt royaal beloond met commissies en krijgt heel wat mogelijkheden om door te groeien tot kopman.

Daarom werk jij dus samen met de crème de la crème van de recruitmentsector. Slimme mensen die koste wat het kost het verschil voor jou willen maken.

4

Ambitie

__________

Greystone heeft de ambitie om het beste recruitmentkantoor van Europa te worden. Een straf statement? Het houdt ons alert! We sparen kosten noch moeite om iedere dag sterker en groter te worden. Europe, here we come.

We gaan niet voor de middelmaat. Als trendwatcher zitten we bovenop elke evolutie en scholen we onszelf voortdurend bij. Op die manier blijven we onszelf bewijzen als recruitmentexpert.

We willen een sleutelpartner zijn voor alle bedrijven die opereren in de nichesectoren. Zo spelen we in op prangende vragen en maken we écht een verschil in de markt.

Onze ambitie wordt gedragen door een sterke visie, een gezonde cultuur en een top performing team met een growth mindset. Iedereen binnen Greystone trekt met volle kracht aan hetzelfde zeil.

5

Anders

__________

Wij zijn anders. Echt anders. In onze rekruteringstrategie verlaten wij de platgetreden paden van jobsites en headhunting op LinkedIn. Onze focus is het opbouwen van een waardevol netwerk van klanten en kandidaten in een nichemarkt.

Een sterk netwerk wordt pas rendabel als je het goed kunt onderhouden. Onze recruitment consultants worden getraind tot sectorspecialisten en weten precies waarover ze praten.

Iedere professional in onze talentpool werd door een recruitment consultant getest en goedgekeurd. We gaan dus nooit profielen voorstellen die geen meerwaarde aan jouw bedrijf kunnen bieden.

Knelpuntjobs? Daar zijn we bij Greystone niet bang van. Dankzij onze datagedreven manier van werken, vinden we altijd mensen die 100 % matchen met je zoekopdracht.

6

Ambiance

__________

Verwacht geen logge corporate cultuur, maar een bedrijf vol open-minded mensen die de vrijheid krijgen om te ondernemen in hun job. Het gonst van de bedrijvigheid op onze werkvloer. Het is hard, maar vooral plezant werken bij Greystone.

Ons kantoor is gelegen in het kloppend hart van Antwerpen en daar profiteren we natuurlijk van ten volle van. Lekkere lunches en stevige afterworkapero’s? Santé!

Straffe teamprestaties worden even straf beloond. Een stevige portie paintball of een ontspannende citytrip naar Barcelona? You name it! Voor ons topteam is geen verrassing te groot of te gek.

Het succes achter onze unieke teamvibe? Een horizontale structuur. Van stagiair tot topmanager: iedereen kan hier volledig zichzelf zijn en behandelt elkaar met evenveel respect.

Company Information

december 10, 2021
10-50
Contact Business Network
[contact-form-7 id="1803" title="Contact Form"]

Vacature Promotie

Introductie-aanbod

-50%

OP ALLE PROMO-PAKKETTEN

gebruik de code