HR.chitects

About Business Network

Getalenteerde HR-professionals en jong talent verbinden met succesvolle bedrijven.

HR.chitects is een selectiebureau met oog voor HR-talent. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om uit te blinken in je carrière.

Je wilt vooruit, maar weet soms niet meer wat dat precies betekent? Vanuit jouw sterktes gaan wij samen met jou op zoek naar jouw volgende carrièrestap! Bij ons ben je zeker dat je steeds kan rekenen op een discrete en persoonlijke aanpak!

Als jonge, steeds groeiende onderneming leggen wij onze kwaliteitsstandaarden zeer hoog. Met ons gedrevenheid en leergierige karakter zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de markt. Ons ambitieus team zet alles op alles om de meest geschikte kandidaat te koppelen aan unieke opportuniteiten. Een harmonieuze match vinden is ons streefdoel!

Zowel bij onze klanten als bij onze kandidaten staan wij bekend voor het realiseren van succesvolle samenwerkingen. Wij zien er nauwlettend op toe dat de persoonlijkheid van de kandidaat strookt met de bedrijfsgeest. Alleen op die manier kunnen volgens ons duurzame relaties ontstaan.

Verder begeleiden onze HR.chitects het volledige proces met de nodige expertise en marktkennis. Elke kandidaat heeft één contactpersoon op wiens discretie en ondersteuning hij telkens kan rekenen. Desalniettemin werkt iedere consultant nauw samen met een teamgenoot, zodat de slaagkansen voor het invullen van het toekomstbeeld optimaal zijn. HR.chitects kan u daardoor zonder twijfel een uitstekende service aanbieden.

Een goede service op maat is voor ons van onschatbare waarde. Daarom staan onze recruitment specialisten steeds paraat om u met raad en daad bij te staan. Vragen of bent u enthousiast om met ons een partnership aan te gaan? Op de contactpagina vindt u alle gegevens die u nodig heeft.

Wij ontmoeten je graag voor een gezellige babbel, tot snel!

Creating the future by connecting talent 

 

Persoonlijke begeleiding

Een geschikte vacatures vinden is voor ons niet voldoende, we zorgen steeds voor een persoonlijke begeleiding gedurende en na de zoektocht van jouw volgende uitdaging. We analyseren samen met jou jouw doelen, profiel en kennis en stellen op basis van deze informatie een carrière traject op dat aansluit bij jouw toekomstbeeld. Voor ons ben je meer dan enkel een interessant cv, Jouw carrière is onze prioriteit!

Sector expertise

Ons team van gepassioneerde HR.chitects volgen alle nieuwe dynamieken en laatste ontwikkelingen binnen HR op de voet. Door de vele wijzigingen in de sociale wetgeving zijn ook opleidingen niet weg te denken uit het takenpakket. Per HR-domein hebben we verschillende gespecialiseerde HR.chitects die reeds jaren actief zijn en beschikken over een sterk netwerk.

Confidentialiteit

We begrijpen dat je zoektocht naar een nieuwe job in alle discretie moet verlopen. Onze HR.chitects benaderen, enkel na overleg met jou, mogelijke nieuwe werkgevers om een mogelijke match te bespreken. Pas na jouw goedkeuring delen we jouw gegevens met mogelijke nieuwe werkgevers. Confidentialiteit en vertrouwen zijn voor ons belangrijke waarden die onschendbaar zijn.

Company Information

februari 14, 2022
Contact Business Network
[contact-form-7 id="1803" title="Contact Form"]

Vacature Promotie

Introductie-aanbod

-50%

OP ALLE PROMO-PAKKETTEN

gebruik de code