https://www.otagine.be

About Business Network

O’tagine schotelt u lekkere gerechten uit de Marokkaanse keuken in Antwerpen voor. We zijn gespecialiseerd in tagines en couscousgerechten. Die serveren we met heerlijk malse kip of lam of met vers, gefileerde ansjovis. We staan erop dat iedereen zich hier welkom voelt, daarom hebben we ook een ruim aanbod aan vegetarische gerechten. De Marokkaanse keuken leent zich daar perfect tot toe. Kom dus gerust eens langs bij O’tagine en schuif mee aan tafel.

Onze zaak
Onze zaak is gelegen aan de Schelde op de hoek van de Grote Markt. Wij hebben een ruim terras, zodat u bij mooi weer volop kunt genieten van de zon. Binnen is het alvast even gezellig vertoeven. Onze bovenverdieping is ingericht in loungestijl waar er een bazaarachtige sfeer heerst. De benedenverdieping heeft dan weer een meer typische Marokkaanse vibe. Bekijk gerust enkele foto’s van O’tagine.

Charcoal PIRA Luxe Oven
In onze nieuwe Charcoal PIRA luxe oven bereiden we heerlijke grillgerechten op Marokkaanse wijze.  Met onze houtskooloven krijg je een authentieke, heerlijke grillsmaak die je nergens anders kan terugvinden.

Feestelijk buffet en foodtruck
Wij organiseren feestelijke buffetten voor diverse gelegenheden zoals verjaardagen, trouwfeesten, vrijgezellen en zakendiners. U kunt ook onze Couscous Mobile inhuren voor uw feestje of organisatie. Zo brengen wij de Marokkaanse keuken in Antwerpen tot bij u.

Contact
Als u vragen heeft of u wenst meer informatie over de bereidingen of onze diensten, neem dan zeker contact op met O’tagine. Ook als u een reservatie wilt maken kunt u op de contactpagina terecht. Het is ook mogelijk om een bericht achter te laten in ons gastenboek. Wij horen graag wat u van onze zaak vindt.

Company Information

november 13, 2021
Contact Business Network
[contact-form-7 id="1803" title="Contact Form"]

Vacature Promotie

Introductie-aanbod

-50%

OP ALLE PROMO-PAKKETTEN

gebruik de code