Ikea

About Business Network

Dit is IKEA

IKEA, dat is veel meer dan alleen betaalbare meubels. Van de duurzame aankoop van katoen en hout tot ons standpunt over mensenrechten; hoe het voelt om bij IKEA te werken en onze aanpak van democratisch design.

IKEA kernwaarden

Jij ziet de dingen een beetje anders.
Wij ook!

Wij zijn ervan overtuigd dat elk individu iets waardevols te bieden heeft. Wij zijn een gevarieerde groep van mensen die rechtdoorzee zijn, met beide benen op de grond staan en een passie voor woninginrichting delen. We komen van over de hele wereld met een inspirerende visie: het mogelijk maken voor mensen om duurzamer en gezonder te leven.

Onze manier van werken is gebaseerd op een gevoel van samenhorigheid en enthousiasme. We werken hard maar we hebben er plezier in. Samen bouwen we aan een diverse, inclusieve, open en eerlijke werkomgeving en zijn we altijd op zoek naar mensen die onze positieve instelling en waarden delen.

We laten ons leiden door de IKEA visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen. Voor onze klanten, onze leveranciers en onze medewerkers.

Wist je dit?
“Als jij groeit, groeit IKEA ook!”

Onze waarden

Wij zijn ervan overtuigd dat elk individu iets waardevols te bieden heeft en trachten samen dezelfde waarden te handhaven in onze manier van werken.

Samenzijn

Samenzijn vormt de kern van de activiteiten van IKEA. We staan sterk wanneer we elkaar vertrouwen, dezelfde richting uitgaan en samen plezier maken.

Kostenbewustzijn

Een mooie en functionele woning moet betaalbaar zijn voor zo veel mogelijk mensen. We moeten onszelf en anderen voortdurend uitdagen om het resultaat te verbeteren zonder dat de kwaliteit eronder lijdt.

Vernieuwen en verbeteren

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en betere manieren voor onze toekomst. Wat we vandaag ook doen, morgen kunnen we het nog beter doen. Oplossingen vinden voor haast onmogelijk uitdagingen maakt deel uit van ons succes. Het is onze inspiratiebron om elke keer de uitdaging aan te gaan.

Verantwoordelijkheid geven en nemen

Wij willen mensen tonen wat ze kunnen. Verantwoordelijkheid geven en nemen is een manier om te groeien en zich te ontwikkelen als individu. Elkaar vertrouwen, positiviteit uitstralen en de blik op de toekomst richten geven iedereen inspiratie om bij te dragen aan onze ontwikkeling.

Zorg dragen voor mens en planeet

We willen positieve verandering teweegbrengen. We kunnen een aanzienlijke en blijvende impact nalaten ‑ vandaag en voor de volgende generaties.

Eenvoud

Een eenvoudige, ongecompliceerde en sobere manier van leven maakt deel uit van ons Småland‑verleden. Het draait erom jezelf te zijn en een goede kijk te hebben op de realiteit. We zijn informeel, pragmatisch en we zien bureaucratie als onze grootste vijand.

Zinvol anders zijn

IKEA is niet zoals alle andere bedrijven, en dat willen we ook niet. We stellen bestaande oplossingen in vraag, onze ideeën zijn vernieuwend, we experimenteren en we durven fouten te maken ‑ altijd met een goede reden.

Leiden door het goede voorbeeld te geven

Wij zien leiderschap als een handeling, niet als een functie. We kijken eerst naar iemands waarden en dan pas naar zijn vaardigheden en ervaring. Mensen die hun woorden in daden omzetten en leiden door het goede voorbeeld te geven. Het gaat erom de beste versie van onszelf te zijn en ook het beste in anderen naar boven te brengen.

Welke banen zijn er bij IKEA?

Food en Restaurant

Je wil de IKEA klanten een fantastische ervaring bieden met een moderne Zweedse toets! Je weet ook dat voeding een cruciale rol speelt in ons doel om het dagelijks leven van zoveel mogelijk mensen te verbeteren – in IKEA winkels, op het werk en bij mensen thuis. Of je zelf kookt, of dat je op zoek bent naar ingrediënten, klanten een bereiding voorschotelt of serveert, voeding is je passie. Vooral wanneer het gaat om eerlijk, gezond en smaakvol voedsel.

Logistics & Supply Chain

Hoe krijg je iets van hier naar daar? Of tienduizend hiervan naar al die verschillende plaatsen. Je kickt op de strategische en tactische uitdaging om ervoor te zorgen dat IKEA producten en series van de hoogste kwaliteit wereldwijd beschikbaar zijn tegen de laagst mogelijke kosten. Je zorgt ervoor dat klanten BILLY ‘s ochtends online kunnen kopen en ‘s avonds al geleverd krijgen.

Customer Relations

Je kan van nature goed met mensen omgaan. Je anticipeert op wat klanten nodig hebben en willen in elk contact met IKEA – in de winkel, aan de telefoon, online en thuis. Je organiseert services, verzamelt feedback en zorgt dat alles goed verloopt. Je bouwt relaties op. Door te doen wat jij doet, hebben klanten het gevoel dat ze een vriend hebben bij IKEA. Wil je nieuwe vrienden maken?

Leadership & Management

Je bent niet bang voor wat je niet kent. Je houdt ervan dingen te ontdekken. Je weet dat het niet over jou gaat, maar over samenwerken. Je bent er trots op als je ziet dat iedereen om je heen groeit en zich ontwikkelt. Je moedigt mensen aan om te experimenteren, te testen, dingen uit te proberen – en soms om te falen. Zolang ze maar van iedere stap iets leren. En je weet heel goed dat de achterkant van een vliegtuig op dezelfde tijd landt als de voorkant.

Interior Design & Visual Merchandising

Je brengt IKEA producten tot leven in onze winkels, catalogus, online en waar dan ook. Je combineert kleuren, structuren, lay-outs en inrichtingselementen in slimme oplossingen die IKEA bezoekers zo bezielen dat zij overtuigd zijn dat zij dit ook kunnen doen. Je oplossingen, designs en assortimentskeuze inspireren de vele mensen die een beter dagelijks leven thuis willen creëren. Toon het ons!

Sales

Jij inspireert, geeft hen advies op maat en ben een belangrijke speler in het waarmaken van de dromen van onze klanten: een warme thuis maken van hun huis, waar dat ook mag zijn.

Je zorgt ervoor dat onze klanten maximaal zelfstandig kunnen winkelen door het netjes houden van onze afdelingen, onze producten correct te presenteren en duidelijke product communicatie te voorzien. Voor al deze taken kan je rekenen op de expertise van onze diverse collega’s.

Company Information

oktober 19, 2021
Contact Business Network
[contact-form-7 id="1803" title="Contact Form"]

Vacature Promotie

Introductie-aanbod

-50%

OP ALLE PROMO-PAKKETTEN

gebruik de code