Intelect

Intelect

https://www.intelect.be/ 0486230309 work@intelect.be
0 Open Positions

About Business Network

Intelect? Dat is een bedrijf dat staat voor groei, open communicatie, humor en een rechtdoorzee-mentaliteit. Ons motto is niet voor niets “No Guts No Glory”! Als rekruteringspartner van KMO’s brengen wij bedrijven samen met de juiste mensen. Dat doen we door op maat van de klant te zoeken naar bediendeprofielen die vast kunnen opstarten in een nieuwe job.

Dankzij onze humor, open communicatie en no-nonsense aanpak dragen we elke dag bij tot de groei van onze klanten hun bedrijven en daar zijn we trots op. Tijdens onze zoektocht naar kandidaten kan de klant erop vertrouwen dat we zoeken naar een ideale fit. Hoe doen we dat? Door telkens die ene stap extra te zetten: Naast ervaring en diploma kijken we altijd naar persoonlijkheid. We geloven er dan ook sterk in dat een persoonlijke klik de sleutel is tot een kwalitatieve tewerkstelling.

Naast de selectie en rekrutering van nieuwe werknemers, bieden wij ook advies aan rond administratie en sociale wetgeving, maar kunnen klanten ook voor payroll, testings en HR consultancy bij ons terecht.

Company Information

november 5, 2021
Contact Business Network
[contact-form-7 id="1803" title="Contact Form"]

Vacature Promotie

Introductie-aanbod

-50%

OP ALLE PROMO-PAKKETTEN

gebruik de code