Itek

Itek

https://www.itek-webwinkel.be +32 11 56 66 67 klantendienst@itek.be
0 Open Positions

About Business Network

Sinds het ontstaan van iTEK in 1999 zijn reeds meer dan 3 miljoen tevreden klanten onze kassa’s gepasseerd. En dat aantal stijgt nog iedere dag. U komt als klant van iTEK steeds op de eerste plaats. Dit zorgt voor een sterke vertrouwensband tussen iTEK en ons cliënteel. Wij zijn pas tevreden als ook de klant tevreden is! Enkel op deze manier is een succesverhaal zoals dat van iTEK mogelijk.

Bij iTEK begrijpen we zeer goed dat u uw nieuwe aankoop eerst eens even wil bekijken. Vandaar dat u bij ons dan ook 14 dagen de tijd krijgt om uw webshop-aankoop eens grondig te inspecteren, zodat u zelf kan vaststellen welke oerdegelijke kwaliteit wij leveren. In het uitzonderlijke geval dat uw aankoop toch net niet dat is wat u zocht kan u uw ongebruikt artikel terugzenden en betalen wij u uw geld terug.

U heeft een tijdje geleden iets bij ons gekocht en u ondervindt nu een probleempje met uw product ? Dan heeft u geluk bij een ongeluk ! Want iTEK draagt zijn service hoog in het vaandel. In onze 10 servicepunten, gelegen bij onze vestigingen in België en Nederland, staat een gespecialiseerd team van techniekers klaar om u van uw probleem te verlossen ! U vindt de lijst van onze servicepunten hier. Om zeker te zijn dat u snel geholpen zal worden kan u ook steeds een telefoontje plegen om een afspraak te maken. Terwijl u dan de adembenemende mooie artikelen in onze winkel gaat bewonderen, of een kopje koffie drinkt in ons koffiehoekje, herstelt ondertussen ons serviceteam uw artikel !

Company Information

oktober 8, 2021
Contact Business Network
[contact-form-7 id="1803" title="Contact Form"]

Vacature Promotie

Introductie-aanbod

-50%

OP ALLE PROMO-PAKKETTEN

gebruik de code