Le Grand & Associates

About Business Network

Le Grand & Associates / LGA HR GROUP

 

Getalenteerde professionals verbinden met succesvolle bedrijven

Le Grand & Associates specialiseert zich in de selectie en rekrutering van professionals in Finance, Fiduciary, Banking en Tax & Legal.

Als jonge, steeds groeiende onderneming leggen wij onze kwaliteitsstandaarden zeer hoog. Met ons gedrevenheid en leergierige karakter zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de markt. Ons ambitieus team zet alles op alles om de meest geschikte kandidaat te koppelen aan unieke opportuniteiten. Een harmonieuze match vinden is ons streefdoel!

Zowel bij onze klanten als bij onze kandidaten staan wij bekend voor het realiseren van succesvolle samenwerkingen. Wij zien er nauwlettend op toe dat de persoonlijkheid van de kandidaat strookt met de bedrijfsgeest. Alleen op die manier kunnen volgens ons duurzame relaties ontstaan.

Verder begeleiden onze consultants het volledige proces met de nodige expertise en marktkennis. Elke kandidaat heeft één contactpersoon op wiens discretie en ondersteuning hij telkens kan rekenen. Desalniettemin werkt iedere consultant nauw samen met een teamgenoot, zodat de slaagkansen voor het invullen van het toekomstbeeld optimaal zijn. Le Grand & Associates kan u daardoor zonder twijfel een uitstekende service aanbieden.

Een goede service op maat is voor ons van onschatbare waarde. Daarom staan onze recruitment specialisten steeds paraat om u met raad en daad bij te staan. Vragen of bent u enthousiast om met ons een partnership aan te gaan? Op de contactpagina vindt u alle gegevens die u nodig heeft.

Your success is our priority

 

Persoonlijke begeleiding

 

Persoonlijke begeleiding is voor ons meer dan enkel geschikte vacatures vinden. We analyseren jouw profiel en stellen op basis van onze knowhow een carrière traject op dat aansluit bij jouw toekomstbeeld. Zo garanderen we dat elke beslissing in je carrière hierbij aansluit. Voor ons ben je meer dan enkel een interessant cv. Jouw carrière is onze prioriteit

Sector expertise

 

Ons team van ervaren HR-consultants staat elke dag klaar voor jouw carrière. Per sector hebben we verschillende gespecialiseerde consultants die reeds jaren actief zijn binnen hun domein. Op deze manier zijn zij niet alleen op de hoogte van de verschillende dynamieken en laatste ontwikkelingen, maar beschikken zij ook over het juiste netwerk.

Confidentialiteit

 

We begrijpen dat je zoektocht naar een nieuwe job in alle discretie moet verlopen. Onze consultants benaderen, enkel na overleg met jou, mogelijke nieuwe werkgevers steeds met een anoniem cv. Pas na jouw goedkeuring delen we gegevens met mogelijke nieuwe werkgevers. Confidentialiteit en vertrouwen is bij Le Grand & Associates van groot belang.

Company Information

februari 11, 2022
Contact Business Network
[contact-form-7 id="1803" title="Contact Form"]

Vacature Promotie

Introductie-aanbod

-50%

OP ALLE PROMO-PAKKETTEN

gebruik de code