LGA Engineering

About Business Network

Getalenteerde professionals verbinden met succesvolle bedrijven

LGA Engineering is een consultancybureau gespecialiseerd in de rekrutering van professionals in Production, Automation, Electronics, Construction, FMCG, Consultancy, Supply Chain & Logistics.

Een succesvol bedrijf en sterke werkkrachten zijn complementair. Onze consultants begeleiden professionals en bedrijven naar sterke en duurzame samenwerkingen. We creëren de perfecte combinatie tussen kandidaat en bedrijf, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Door onze jarenlange ervaring en doorgedreven kennis van de engineering markt zijn we in staat een echte meerwaarde te betekenen in de zoektocht van zowel klant als kandidaat. We zijn steeds op de hoogte van wat er momenteel speelt en wat er zit aan te komen, dit door onze sterke interesse, focus en verbondenheid met de markt.

We bestaan uit een steeds groeiend, jong en ambitieus team dat zich de volle 100% inzet om de perfecte match te vinden. Een leergierige en gedreven mindset is een onderdeel van onze cultuur. Dit zorgt ervoor dat we voldoende innoverend en flexibel zijn om te kunnen inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Je kan steeds rekenen op één ervaren consultant als aanspreekpunt die naast een doorgedreven markt en functiekennis ook op de hoogte is van de nieuwste tendensen in jouw regio.

Elke consultant werkt in nauw partnership met een andere consultant, op deze manier ben jij dus zeker van de juiste service en backup van jouw processen. Door onze diepgaande expertise in verschillende nichemarkten kunnen wij in no-time de juiste kandidaten in contact brengen met de perfecte opportuniteiten. Onze consultants zorgen er keer op keer voor dat noden vervuld zijn en het plaatje past.

Service is voor ons een belangrijke waarde, doorheen het volledige proces kan zowel bedrijf als kandidaat rekenen op een sterke begeleiding en ondersteuning.

Samen bouwen wij aan jouw toekomst! Zin in een gesprek met één van onze recruitment specialists in jouw niche? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Tot snel!

 

We help to build your future

 

Persoonlijke begeleiding

 

Persoonlijke begeleiding is voor ons meer dan enkel geschikte vacatures vinden. We analyseren jouw profiel en stellen op basis van onze knowhow een carrière traject op dat aansluit bij jouw toekomstbeeld. Zo garanderen we dat elke beslissing in je carrière hierbij aansluit. Voor ons ben je meer dan enkel een interessant cv. Jouw carrière is onze prioriteit!

Sector expertise

 

Ons team van ervaren HR-consultants staat elke dag klaar voor jouw carrière. Per sector hebben we verschillende gespecialiseerde consultants die reeds jaren actief zijn binnen hun domein. Op deze manier zijn zij niet alleen op de hoogte van de verschillende dynamieken en laatste ontwikkelingen, maar beschikken zij ook over het juiste netwerk.

Confidentialiteit

 

We begrijpen dat je zoektocht naar een nieuwe job in alle discretie moet verlopen. Onze consultants benaderen, enkel na overleg met jou, mogelijke nieuwe werkgevers steeds met een anoniem cv. Pas na jouw goedkeuring delen we gegevens met mogelijke nieuwe werkgevers. Confidentialiteit en vertrouwen is bij LGA Engineering van groot belang.

Company Information

februari 11, 2022
Contact Business Network
[contact-form-7 id="1803" title="Contact Form"]

Vacature Promotie

Introductie-aanbod

-50%

OP ALLE PROMO-PAKKETTEN

gebruik de code