LGA IT

LGA IT

https://it.lga.jobs/ (+32) 9 352 01 00 it@lga.jobs
0 Open Positions

About Business Network

Getalenteerde professionals verbinden met succesvolle bedrijven

LGA IT is een internationaal consultancybureau dat zich toespitst op de werving van kwaliteitsvolle IT-professionals. Momenteel hebben wij al een sterke ervaring opgebouwd binnen de niches: development, system engineering en consultancy.

Wij garanderen een interessante en boeiende kennismaking tussen klant en kandidaat, met het oog op een langdurige samenwerking tussen beide partijen. Onze getalenteerde consultants kunnen u op tijd en stond bijstaan met de nodige know-how & inzichten in het vakdomein.

Met ons start-up mentaliteit is the sky the limit. Wij breiden voortdurend uit en zijn gefocust op innovatie. Dit alles is mogelijk omdat LGA IT kan rekenen op een team van ambitieuze enthousiastelingen die er op gebrand zijn om zichzelf te bewijzen.

U krijgt steeds een trouwe consultant toegewezen die zich voor de volle 100% inzet om op zoek te gaan naar de ideale match tussen bedrijf en kandidaat. Hij of zij neemt dan ook de volledige ondersteuning en begeleiding doorheen het proces voor zijn rekening.

Bovendien kunnen wij een uitstekende service garanderen, gezien elke consultant telkens kan terugvallen op zijn vaste partner. Binnen de onderneming werken wij namelijk met kleine teams per markt. Op die manier kunnen, indien nodig, de krachten gebundeld worden en verloopt de zoektocht naar de perfecte match steeds vlot!

Tot slot streven wij naar een optimale service. Dagelijks staan onze consultants voor u klaar om het proces van begin tot eind te begeleiden. Zin om met ons in zee te gaan? Neem dan zeker contact met ons op. Onze specialisten zullen u met plezier te woord staan!

You search it, we find it

Persoonlijke begeleiding

 

Persoonlijke begeleiding is voor ons meer dan enkel geschikte vacatures vinden. We analyseren jouw profiel en stellen op basis van onze knowhow een carrière traject op dat aansluit bij jouw toekomstbeeld. Zo garanderen we dat elke beslissing in je carrière hierbij aansluit. Voor ons ben je meer dan enkel een interessant cv. Jouw carrière is onze prioriteit!

 

Sector expertise

 

Ons team van ervaren HR-consultants staat elke dag klaar voor jouw carrière. Per sector hebben we verschillende gespecialiseerde consultants die reeds jaren actief zijn binnen hun domein. Op deze manier zijn zij niet alleen op de hoogte van de verschillende dynamieken en laatste ontwikkelingen, maar beschikken zij ook over het juiste netwerk.

Confidentialiteit

 

We begrijpen dat je zoektocht naar een nieuwe job in alle discretie moet verlopen. Onze consultants benaderen, enkel na overleg met jou, mogelijke nieuwe werkgevers steeds met een anoniem cv. Pas na jouw goedkeuring delen we gegevens met mogelijke nieuwe werkgevers. Confidentialiteit en vertrouwen is bij LGA IT van groot belang.

Company Information

februari 10, 2022
Contact Business Network
[contact-form-7 id="1803" title="Contact Form"]

Vacature Promotie

Introductie-aanbod

-50%

OP ALLE PROMO-PAKKETTEN

gebruik de code