TRBA wegenbouw

TRBA wegenbouw

https://www.trba.be/nl/
0 Open Positions

About Business Network

Familie

De familiegeest is alomtegenwoordig bij TRBA. Michèle en Pierre Stadsbader verzamelen medewerkers met hart voor hun vak om zich heen. Dit familiegevoel betrekt elk individu meer bij de ontwikkeling van het bedrijf en zorgt ervoor dat we samen steeds verder kunnen gaan.

Teamspirit

Voor ons is teamspirit een echte slagkracht. We stellen onszelf ambitieuze doelen, zoals in 2019 met de beklimming van de Mont Ventoux, en we bereiken ze allemaal samen, en dragen elk met zijn of haar vaardigheden ons steentje bij aan het geheel. « Eendracht maakt macht» bij TRBA.

Veiligheid

De veiligheid van onze medewerkers is onze topprioriteit. Veiligheid staat steeds centraal en wordt voortdurend verbeterd. Ons ambitieuze doel is om zo snel mogelijk “nul ongevallen” te bereiken. Al onze medewerkers krijgen bij opstart een “veiligheidswelkomdag”. Vervolgens zetten we onze inspanningen voort door middel van interne opleidingen en met de hulp van erkende centra. Momenteel streven we naar ISO45001-certificering, een van de meest veeleisende in de bouwsector.

Company Information

september 28, 2021
Contact Business Network
[contact-form-7 id="1803" title="Contact Form"]

Vacature Promotie

Introductie-aanbod

-50%

OP ALLE PROMO-PAKKETTEN

gebruik de code