Zorgbedrijf Antwerpen

Zorgbedrijf Antwerpen

https://www.zorgbedrijf.antwerpen.be
0 Open Positions

About Business Network

Zorgbedrijf Antwerpen telt 45 dienstencentra, een gamma aan thuisdiensten (zoals poetshulp, huishoudhulp-gezinszorg, persoonlijk alarmsysteem…), 3.750 serviceflats, 18 woonzorgcentra in de stad Antwerpen, (web)winkel www.deschakel.be met producten voor en getest door senioren en 7 centra voor jeugdzorg. Het is de grootste speler in de Antwerpse zorgsector met 4.000 gemotiveerde medewerkers die elke dag 20 000 klanten helpen. Zorgbedrijf Antwerpen ontving in 2017 & 2018 een Gault&Millau Catering Award. Zorgbedrijf Antwerpen heeft een participatie in de bedrijven Senso2me en Dienstenthuis Antwerpen. Zorgbedrijf Antwerpen staat via Zorgbedrijf Brasschaat ook in voor het beheer en management van het woonzorgcentrum Vesalius, het bijhorende dagverzorgingscentrum en serviceflats in Brasschaat. Via Zorgbedrijf Vlaanderen staan we in voor het beheer van 1.300 assistentiewoningen in 27 gemeenten in Vlaanderen.

Waarom?
Voor u.

Want we zijn allemaal vader of moeder, broer of zus, zoon of dochter, vriend of vriendin van iemand. Vaak kunnen we op naasten rekenen wanneer we ze nodig hebben. Maar wanneer dat moeilijk lukt of u uw familie liever geen extra ondersteuning vraagt, is Zorgbedrijf Antwerpen er voor u.

Zowel voor senioren – of ‘bejaarden’ of ‘ouderen’, maar die woorden gebruiken we niet – als voor gezinnen bieden we ondersteuning. De medewerkers van onze dienstencentra, thuisdiensten, serviceflats en woonzorgcentra helpen u graag, zoals u het wilt. Op elk moment van de dag, dat kan.

Samen met u zoeken we de juiste combinaties, zodat u precies vindt wat u zoekt. Zodat u goed wordt geholpen. U kunt ons bijna alles vragen. Van een lekkere maaltijd in het dienstencentrum over thuishulp en vervoer tot een verblijf met alle verzorging die u nodig heeft. Hebt u na een poosje minder hulp nodig, hebt u andere ondersteuning nodig: wij vinden een oplossing. Meteen, indien nodig.

We werken trouwens voortdurend aan nieuwe diensten die uw comfort nog kunnen verhogen en breiden ons aanbod uit, zodat u in uw vertrouwde buurt bij ons voor alles terecht kunt.

Lees meer over Zorgbedrijf Antwerpen in het administratief basisdossier

Company Information

november 15, 2021
Contact Business Network
[contact-form-7 id="1803" title="Contact Form"]

Vacature Promotie

Introductie-aanbod

-50%

OP ALLE PROMO-PAKKETTEN

gebruik de code