Vacature HUNTER

Vacature gratis plaatsen

Plaats je vacature gratis op Vacature HUNTER en word gevonden in Google For Jobs

Laat dit veld leeg als de locatie niet belangrijk is
Selecteer dit als het een externe positie is.

Bedrijfsgegevens

Leave this blank if the location is not important

Vacature plaatsen

Je kan als bedrijf onbeperkt en gratis vacatures plaatsen. Registratie is niet verplicht. Al geregistreerd gebruiker kan je vacatures makkelijk aanpassen, opvolgen en beheren in het job dashboard.

Vul je eveneens je bedrijfsgegevens in (naast het verplicht veld “bedrijfsnaam”) wordt deze ook opgenomen in de lijst van bedrijven op Vacature HUNTER.  

Het bedrijfsprofiel wordt online geplaatst na controle en goedkeuring.

Vacature plaatsing: Best practices

Alle vacatures die geplaatst worden op Vacature HUNTER, zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines en worden automatisch opgenomen in Google For Jobs.

Om goed zichtbaar te zijn en makkelijk gevonden te worden is het belangrijk om de vacature correct en zo volledig mogelijk in te vullen.

Vacature titel: Functietitel    Vermeld enkel de functietitel en geen andere info zoals stad of regio,… 

Standplaats: Gemeente, Provincie   Houd deze structuur aan zodat de vacature ook op provincie kan worden gevonden. Is het een job in verschillende regio’s? Dan vermeld je alle regio’ s gescheiden door een komma. (bv. Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen) 

Dienstverband: Contract-type.    Er moet minstens 1 type worden geselecteerd. Het is mogelijk om meerdere dienstverbanden toe te voegen. Het is belangrijk om het juiste dienstverband te selecteren omdat deze filters worden gebruikt om de vacature te catalogeren. (vb. Flexijob ≠ Interim, Freelance ≠ Tijdelijk)

Vacature categorie: Job inhoud – soort werk    Minstens 1 categorie moet worden geselecteerd. Er kunnen meerdere worden weerhouden. 

Job SalaryBruto jaarloon     Niet verplicht veld 

Job Experience: Vereiste minimum ervaring     Niet verplicht veld, meerder opties kunnen worden geselecteerd

Job Industry: Sector van tewerkstelling     Niet verplicht veld, meerdere opties kunnen worden geselecteerd. Onderscheid met Vacature categorie; vb. functie secretariaat in ziekenhuis: Vacature Categorie=administratie – Job Industrie=Zorg

Job QualificationVereist diploma of opleiding      Niet verplicht veld, meerdere opties kunnen worden geselecteerd.

Beschrijving: volledige beschrijving van de vacature.    Wees zo volledig mogelijk en tracht de beschrijving van je vacature te structureren: Inleiding – Vacaturetitel – Functieomschrijving – Profiel – Aanbod – Hoe solliciteren

Sollicitatie e-mail/website: e-mail of link waar men kan solliciteren. 

Vacature Promotie

Introductie-aanbod

-50%

OP ALLE PROMO-PAKKETTEN

gebruik de code